Make your own free website on Tripod.com

KENYATAAN INI DITERIMA DALAM POSTING FORUM. LAGI~LAGI ANUAR TAHIR. KEPIMPINAN LAIN TAK SEDAR~SEDAR KE PERMAINAN ANUAR TAHIR INI. DATIN SERI PRESIDEN MASA TELAH TIBA UNTUK DATIN MENGAMBIL TINDAKAN DALAM MENYIASAT KEDUDUKAN DAN PERMAINAN ANUAR TAHIR. DATIN MULAKAN SEGERA SEBELUM HANCUR BERKECAI PEJUANG KEADILAN.

 

KOMENTAR 21/3/2000~ KAPTEN (B) ASMAH~ SILA BAGI KOMEN

 

 

Para penyokong keADILan,
1)Saya mendapat maklumat yang amat mengecewakan bahwa tindakan saudara Anuar Tahir telah membatalkan mesyuarat Keadilan Cawangan AU 3
Tmn Keramat, Parlimen Titiwangsa.
Adakah Anuar Tahir begitu berkuasa hinggakan dapat membatalkan mesyuarat yang SAH mengikut procedor perlembagaan parti atau beliau tidak rela cawangan yang mana ahli-ahlinya adalah daripada golongan REFORMASI yang tulen dan berwawasan.
Kalau begini tindakan beliau maka SAHlah beliau adalah orang KeADILan yang masih berdarah UMNO atau lebih baik saya gelar beliau ini parasit.
Simpati saya dengan Cawangan AU 3 ini yang telah begitu lama sejak pemecatan DSAI memperjuangkan keadilan.
lama saya ikuti

2)Cawangan ini juga telah dipedayakan dengan bekas calon Ahli Parlimen keADILan dengan tidak membayar kos percetakan poster kepada cawangan beliau.Maklumat per untukan pilihanraya yang paling rendah dan memalukan untuk mentadbir pilihanraya.
Baik bayar sajalah baki tertunggak itu daripada mendapat malu diMPT nanti.

Salam Reformasi.

 

OLEH: KATORONAN