Make your own free website on Tripod.com

AZIZAN DALAM WITNESS PROTECTION PROGRAM

Adakah kita seperti Amerika yang mempunyai "witness protection program"? Ya Komentar percaya kita turut mempunyai witness protection program. Walaubagaimana pun komentar yakin dengan terdedahnya Operation Solid Grip, Turn Over dan Neutralizing maka kita akan melihat program baru. Program menyelamatkan Azizan dalam Konpirasi Program mereka. Azizan yang turut mengaku diliwat sebanyak 15 kali tidak ditahan dan ditangkap seperti Munawar dan Sukma. Kenapa? Kerana dia seolah olah dibela dan dijaga supaya janji mereka kepada Azizan terpelihara. Adakah Azizan mengaku diliwat atas kerelaan diri? Kenapakah kalau benar beliau diliwat tanpa rela, tidak dilapurkan sahaja ke Polis.. Tidak terdapat sebarang lapuran kepada Polis bahawa beliau telah dirogol. Kenapa sebaliknya beliau melapurkan kepada Ummi Halfida. Jesteru itu kenapa tidak dilawan sewaktu perbuatan itu di buat?Nyata Azizan kalau begini pralaku buruk nya junjung Kaabah dan bersumpah pun orang tidak akan percaya.

Percayakan kamu semua pengakuan dari homoseksual ?

Yang nyata inilah dia konpirasi. Inilah dia manusia yang tidak punya harga diri. Malu pada masyarakat dan keluarga sendiri dengan mengakui beliau telah hilang teruna melalui punggung.

Seumur hidup beliau masyarakat akan mengecam beliau. Khusus nya di Internet moga moga cucu cicit beliau akan tahu bahawa ayahnya adalah penabur fitnah dan kalau banar seorang homoseksual.

Hairan 15 kali?

Beliau mengira kot tiap kali diliwat? Hairan melihat manusia tidak jujur pada diri sendiri dan mengadai maruah diri dan harga diri kerana wang mungkin?

Azizan sepatut nya dipenjara sama seperti Munawar dan Sukma.

Ini tidak ! Beliau bebas dan tidak ditahan. Protection Program kot.

Jelas tercabul perundangan kita. Jelas bahawa kita mengamalkan double standard walau pun bagi persoalan PENJARA

AG kita diam sahaja.