Make your own free website on Tripod.com
PERBEZAAN & PERSAMAAN DUA TOKOH DUNIA

  
 
 
 
Dr M dan Clintion banyak persamaan mereka. Mungkin semua tokoh pemimpin dunia mempunyai persamaan antara mereka.

Lihat Clinton, tidak salah kalau kita kata musuh No 1 Islam penyokong Yahudi serta pendokong Isreal. Beliau bertindak aggresif dalam menghancur dan menyedut hasil kekayaan negeri lain Demi Untuk Amerika.Beliau sanggup mengarahkan negara mereka bertempur atau memulakan pentempuran demi kononnya negara tersebut merupakan ancaman kepada Isreal.Contoh Iraq. Beliau tanpa segan silu memberi amaran penyerangan akan dibuat sekiranya Iraq enggan menuruti kehendak mereka dalam pemeriksaan senjata. Di Bosnia tindakan lambat bertindak Amerika seakan menunjukkan mereka tidak peduli samada berpuluh rakyat Islam terkorban. Clinton mencampuri semua urusan negara asing dan bertindak sebagai Polis Dunia. 

Permainan mata wang, commodity dan saham  adalah senjata utama mereka untuk mengaut keuntungan dan menekan serta berpengaruh dalam menentu pergerakan ekonomi  dunia.
SEMUA UNTUK AMERIKA

 
 
Lain dengan Dr M, beliau seakan Clinton tetapi bertindak dalam negara sendiri. Cuba menjadi polis malaysia, hakim malaysia dan menghentam rakyat sendiri. Kalau Clinton sanggup mengunakan kuasa fizikal keatas negeri lain untuk keuntungan Amerika , Dr M macam tu juga, mengunakan wang SOSCO, EPF,TABUNG HAJI dan lain lain untuk kepentingan kroni dan kerabat.Jahat Clinton untuk Amerika jahat DrM untuk sendiri dan kroni. Jahat Clinton meragut negara negara lain jahat DrM membedal dalam negeri sendiri.Seorang bertindak menindas global dan sorang lain membedal darah daging rakyat Malaysia.
APAKAH INI SEMUA TIDAK SERUPA
SEBENARNYA DRM DAN KUCUNYA SENDIRI YANG MEMALUKAN NEGARA.