Make your own free website on Tripod.com

Kita bercerita tentang Azizan sejenak. Kita saran agar gambarnya ditampalkan diserata laman WEB bagi menujukkan bahawa manusia ini adalah penipu yang paling hina dibumi kita ini. Dari seorang drebar kepada seorang Pengarah memang tidak mustahil tetapi mengaku diliwat tanpa kerelaan adalah satu penipuan yang paling hina dimuka bumi ini. Yang paling geli adalah setelah lima tahun baru terasa nak buat lapuran. Sesudah itu sanggup pula bercerita tentang agama dan maruah. Azizan manusia yang tidak beradap, tidak bermoral dan amat hina dimata rakyat Malaysia. Harus ibu dan bapa serta saudara mereka malu mengaku manusia ini saudara mereka. Kita biarkan gambar ini terpampang sehingga ahkir zaman biar anak anak nya,cucu cicitnya tahu dia ini adalah sehina hina manusia dibumi tuhan. Manusia hina ini dengan kederatnya yang ada kononnya tidak mampu melawan dan kononnya beliau diliwat bergilir gilir. PENIPU!

 

Dalam mahkamah manusia hina ini jarang mengingati butir butir dan fakta fakta penting, beliau cuma ingat beliau diliwat. Itu pun ada juga beliau berkata beliau tidak diliwat kemudian mengubah balik pengakuan beliau. Sudahlah tu, manusia hina ini selalu juga pergi kerumah Anwar Ibrahim selepas diliwat. Hairankan, kalau seorang manusia yang berfikiran , wajar sudah tentu tidak lagi pergi kerumah Anwar Ibrahim selepas itu. Ini tidak sayangkan anak anaknya konon. Kalau sayangkan keluarga Anuar Ibrahim kenapa tidak melapurkan kepada Wan Azizah perbuatan itu. Ini tidak lepas lima tahun beliau pergi berjumpa dengan Ummi saorang lagi manusia hina dibumi kita ini.

 

Memang manusia hina ini bodoh. 15 kali beliau membenarkan beliau diliwat. Bodoh bodoh. Agaknya tanpa kerelaan itu bermaksud Anwar Ibrahim mengikat beliau kat katil dan meliwat kot.

 

Kemudian baru sekarang ini beliau mengatakan bahawa beliau diliwat bergilir gilir. "Tak boleh lupa peristiwa itu" kononnya kata bebal ini dimahkamah. Kalau tidak boleh lupa kenapa awal awal lagi tidak bercerita hal tersebut. Kenapa sebelum ini tidak menceritakan semua ini. Baru ingat ke baru draft cerita. Siapa yang suruh draft cerita ini, Tamby Chik kot, Mahathir, Daim, Megat Junid kot.

 

Biarlah Azizan ini diberi gelaran MANUSIA HINA DIBUMI INI.