Make your own free website on Tripod.com

Ini satu lagi manusia hina. Kerana duit semua boleh dilaksanakan. Tidak mengira samada perlakuan tersebut betul atau salah. Manusia hina Khalid Jefri ini menulis 50 dalil dan buku tulisan ini adalah hasil sokongan para pendokong kezaliman. Kenapa kita berani sebut bebal ini dapat sokongan pendokong kezaliman ? Fakta menunjukkan bahawa buku seumpama itu boleh diberikan kepada semua ahli UMNO yang hadir di Majlis Perhimpunan Lepas. Buku tersebut tidak akan berani dikeluarkan tanpa backing dari Dr Mahathir, Megat Junid dan Tun Daim. Buku tersebut telah dikenal pasti berunsur fitnah. Semasa perjalanan kes rasuah (rasuah kononnya) Anwar Ibrahim beberapa fakta perihal tuduhan tanpa bukti telah dikemukakan.

1. Azizan (manusia hina No 1) itu sendiri mengatakan bahawa kematian isterinya adalah kerana kemalangan dan bukan satu pembunuhan seperti yang dinyatakan dalam buku 50 dalil.

2. SAC Musa sendiri memaklumkan bahawa hasil dari DNA test 99.96% terbukti bahawa anak kecil Azmin bukan dari hubungan sulit isterinya dengan Anwar Ibrahim.

Habis 50 dalil itu bukan fitnah? Memang manusia hina ini sepatutnya dipenjara dan dihukum dengan hukuman setimpal. Mari kita kutuk manusia ini dari dunia sampai keakhirat. Biar hidupnya didunia mendapat balasan dan di akhirat mendapat padah yang lebih hebat lagi.

Dari mana asal datang fitnah beliau kalau tidak direka dan input dari rakan manusia hina yang lain yakni Azizan dan Ummi.

Memang mereka ini akan menerima balasannya tetapi harapan kita biar balasan tersebut datang sekarang . Biar kita lihat perbuatan salah ini dibalas dengan kecelakaan dimuka bumi ini.

KAMU LAH MANUSIA HINA DIMUKA BUMI INI.