Make your own free website on Tripod.com

 

 

Mahathir telah dilapurkan akan memulakan Road Show bagi menerangkan kepada semua rakyat Malaysia akan kedudukan sebenarnya politik negara ini. Sebenarnya beliau bukan menerangkan kedudukan sebenarnya tetapi lebih kepada turun untuk terus menipu rakyat Malaysia. Rakyat Malaysia telah sedia maklum penipuannya dan setakat ini setelah hampir 6 bulan kes Sdr Anwar Ibrahim beliau masih gagal memberi penjelasan kenapa Anwar di pecat.

 

Mahathir gagal dalam berlaku adil kepada Sdr Anwar Ibrahim. Beliau sendiri telah membuat tuduhan perihal konon salah laku Sdr anwar tanpa bukti yang sah. Kini beliau mahu membohongi rakyat . Hentikan

KATA KAN TIDAK UNTUK MAHATHIR

 

 

 

 

BELIAU SALAH DALAM MEMBUAT TUDUHAN TANPA BUKTI

BELIAU TELAH MENYINGKIRKAN ANWAR TANPA ALASAN YANG KONKRIT DAN TELAH BERUSAHA MEMBURUKKAN ANWAR MELALUI MEDIA

AFFIDAVIT DATUK NALLA TELAH DISEBAR SELUAS LUAS NYA DALAM USAHA MAHATHIR UNTUK MEMBURUKKAN ANWAR IBRAHIM

TUDUHAN LIWAT SDR ANWAR YANG DIBUAT OLEH MAHATHIR MELALUI JENTERA KERAJAAN DAN POLIS TERNYATA TIDAK BENAR . MEREKA YANG KONONNYA MENGAKU DILIWAT TELAH MENDEDAHKAN BAHAWA MEREKA DIPAKSA OLEH POLIS

MAHATHIR SEPATUTNYA MENGAKU SALAH DALAM SEMUA TUDUHAN YANG DIBUAT OLEH BELIAU KEATAS ANWAR IBRAHIM

MAHATHIR CUMA MENDENGAR FITNAH UMMI DAN AZIZAN DALAM MEMBUAT KEPUTUSAN

MAHATHIR DALAM MEMBUAT KEPUTUSAN MENYINGKIR ANWAR ADALAH KERANA BELIAU TAKUT RAHSIA BELIAU DAN KRONI KRONI BELIAU TERSELONGKAR.

KENAPA RIBUAN RATUSAN RAKYAT SANGGUP TURUN BERDEMONSTRASI DAN MEMINTA BELIAU MELETAKKAN JAWATAN? SEMESTINYA RAKYAT SEDAR AKAN PERLAKUAN JAHAT DR MAHANTHIR DAN KUNCU KUNCUNYA.

MAHATHIR .....LETAK JAWATAN