Make your own free website on Tripod.com
SULEIMAN PENGKHIANAT BANGSA Komentar terkejut dengan kenyataan Dato Drs Suleiman Mohamed bahawa beliau mengesahkan ada pembayaran dibuat oleh orang asing kepada penyokong dan penggerak REFORMASI. Kenyataan yang dibuat tanpa usul dan tanpa bukti. Seolah olah semua pemimpin negara ini dibayar untuk mengeluarkan kenyataan bersama yang mengatakan terdapat dalang barat dibelakang REFORMASI. Kita telah mendengar Mohamed Rahmat menteri yang wujud dalam kabinet atas simpati dan kepandaian nya mengampu PM mengeluarkan kenyataan tanpa buktinya.Bukan sekali sekala Tok Mat ini mengeluarkan cerita cerita sensasi dan kontroversinya malah setakat ini dah berkali kali, semua tanpa bukti. Apabila dipanggil mengeluarkan bukti senyap dan lain pula kenyataan nya semasa press conferences di Pulau Pinang. Ini hadir pula Datuk Drs Suleiman Mohamed, Timbalan Menteri beliau.

Kenapa topik diatas direncanakan sedemikian?

Datuk, ingat ketidak pilihanraya lepas? Slogan ini telah disampaikan kepada penduduk penduduk constituency Datuk. Slogan ini turut dilaungkan oleh orang UMNO yang jelas telah tertipu oleh janji jani Dato. Ingat Dato, kemasukkan Dato pun disaat saat akhir dan maka tahun ini merupakan saat saat terakhir Dato menerajui TITIWANGSA.

Kenyataan Dato mengenai REFORMASI adalah tanpa bukti dan merupakan permainan permainan politik Dato. Komentar sebelum ini juga punya banyak pengiraan dengan Dato dan oleh kerana penyampai maklumat belum lagi memberi persetujuan untuk membenarkan pihak kami mengumumkan nya maka kami tidak menulis perihal tingkah Dato sebagai manipulasi politik tingkatan terendah sekali. Walauapa pun pihak Komentar mengeluarkan statement ini bersesuaian dengan statement Dato yang juga tidak punya bukti dan kebenaran. Let us play the same game ya Dato.

Dato, perempuan/wanita yang Dato upah untuk menyokong Dato menetang REFORMASI dengan melaungkan laungkan sokongan mereka kepada kerajaan dan meminta para REFORMASI jangan ganggu kawasan Kampung Baru mengeluh Dato. Kata mereka tak kan RM 20.00 sahaja yang diberi kepada mereka. Mereka merasa malu bila di ajek oleh para REFORMASI. Mereka sendiri berkata kepada Pentadbir 2 Komentar baru baru ini. Antara mereka ada yang dari Wangsa Keramat, Setiawangsa dan penduduk rumah pangsa sekitaran. Betulkan Dato, upah cuma RM20.00 sahaja. Sampai begitu rendah sekali moral politik DATO. Mereka yang mengaku tersebut takut untuk menandatangan apa apa kenyataan kerana nanti masuk ISA dan kena operation turning over. Tapi mereka telah bersuara.

DATO UPAH MEREKA YANG HADIR DALAM MENJERIT SLOGAN MENGHALAU REFORMASI KELUAR DARI KAMPUNG BARU MINTA GANJARAN LEBIH.TAK KAN RM 20.00 RINGGIT SAHAJA.

Murah sungguh moral DATO, sanggup melakukan perkara sedemikian kerana mahu keadilan dan kebenaran disembunyikan. Dato, bangun lah saat saat Dato di Titiwangsa telah tamat. Dato, ingatlah Dato, piliharaya sudah pun Dato cuba meminta PAS jangan mencabar Dato, ingatkan hotel Concorde. Wakil Dato, berjumpa wakil PAS? Alhamdulilah PAS tidak terpengaruh dengan janji jutaan Dato tersebut. Dan waktu itu sudah berlalu. Waktu itu kerajaan dan kawasan pimpinan Dato dapat Dato manipulasikan lagi tapi kali ini TIDAK. Konspirasi Dr Mahathir telah membuka ruang mata ramai penghuni penghuni kawasan Dato yang hampir 43,000 orang tersebut.

INGATKAH DATO SEMASA DATO DAN WAKIL DATO CUBA MEMBELI WAKIL PAS? INGATKAN DATO POLITIK WANG YANG DATO LAKSANAKAN ITU.

Dato Suleiman Mohamed, masa dan ketika nya telah sampai untuk Dato beredar dari kawasan Dato. Jentera kami telah mula bergerak secara persendirian (BUKAN PAS ATAU MANA MANA PERTUBUHAN POLITIK LAIN) untuk mengagalkan Dato pada pilihanraya akan datang. Ini semua demi reformasi dan pihak kami benci dengan sikap kepincangan Dato tersebut. Dato sendiri tahu,Dato lah yang membayar penyokong Dato untuk hadir diKampung Baru yang kononnya menyokong pimpinan Dr Mahathir. Kenapa buta sangat pemimpin kita ini? Kenapa tidak bermoral dan sering mempergunakan wang untuk pembelian undi kemudian selepas menang hilang lenyap begitu sahaja. Election akan datang baru beria menunjuk muka.

Jangan lah Dato kata bahawa moral Dato tinggi dan Dato bukan seorang kaki wanita/ Jangan tipu lah Dato, taraf Dato dengan boss Dato Tok Mat itu sama aje. Model,artis semua nak , wang boleh beli kan Dato? Tapi Dato kali ini lain Dato, wang Dato tidak akan dapat membeli undian kerana penipuan dan hidup politik pura pura Dato telah tamat. Kami menunggu kenyataan tambahan Dato sebelum cerita panjang mengenai moral Dato kami kupas.

Tapi yang pasti TITWANGSA dan kawasan pengundi Kampung Baru akan berpalih tadah dari Dato. Tamat riwayat Dato sebagai pemimpin kawasan tersebut.

Kami akan melaksanakan program basmi Suleiman Mohamed dikawasan Dato dan ini adalah dari level bawahan lagi. Mengucap Dato sebelum ajal Dato di Bahagian ini sampai. Cari lah Bahagian lain diserata Lembang Kelang ini nescaya tidak dapat menang kali ini. Dato, kerana pulut santan binasa kerana mulut Dato badan rosak binasa.

Artikel lain mengenai Dato akan kami siarkan lagi. Semoga Dato berjaya KALAH dalam pilihanraya akan datang ini.

Selamat MELETAK JAWATAN

KOMENTAR