Make your own free website on Tripod.com

Ummi Halfida. Satu lagi MANUSIA HINA dibumi kita ini. Biar gambanya ditaburkan diseluruh media bagi menunjukkan bahawa kerendahan moral pelacur yang ada di Malaysia rendah lagi moral perempuan bernama UMMI ini. Sedang dalam keluarga dia sendiri kucar kacir ini pula hasrat nak memperbetulkan UMNO, MALAYSIA katanya. Pandai mengata orang itu munafik sedangkan diri sendiri menderhaka, penabur fitnah dan hina dikalangan keluarga dan rakyat Malaysia sendiri. Hei, perempuan hina, sedarlah bahawa tohmahan kamu akan menyebabkan kamu masuk penjara. Disitu Megat Junid tak leh tolong, Daim tentu buat tak reti sahaja. Sekarang ini kedudukan perempuan hina terumbang ambing.

Apa tak nya, kenyataan dia bahawa anak buah nya adalah hasil hubungan salah laku kakak iparnya dengan Anwar Ibrahim ternyata palsu. Mesti dia ini yang menabur fitnah tu , kemudian manusia hina yang satu lagi menulis dan memasukkan dalam buku 50 dalil.

Nyata Ummi ini gila glamor sama seperti Azwan. Hairan kenapa Azwan yang lulusan perundangan tidak menasihatkan Ummi implikasi membuat tuduhan membabi buta. Mungkin Azwan pun termasuk dalam kategori manusia yang sama dengan Ummi kot.

Tidak ada bukti yang sahih menunjukkan bahawa terdapat hubungan sulit tersebut. Yang paling hairan kalau pun UMMI yang hina ini nak menyelamatkan Abang nya kenapa perlu jumpa DAIM, jumpa MEGAT JUNID, RAHIM TAMBY CHIK,MAHATHIR. Kalau bukan konspirasi politik kenapa nama nama ini terkeluar. These are all domestic affair. Settle lah dengan Abang sendiri. Tak payah nak bawa ke hadapan Mahathir dan politician yang lain.

Ini sah sah bukan domestic affair , mesti dendam dan konspirasi politik. UMMI yang bodoh, they are all using you, once they have finish using you they will chuck you away. Dan kalau lah mereka tewas dalam pilihanraya ini nescaya kamu ,azizan akan dipenjara. Dan kalau dipenjara jangan harap nak tukar baju tiap tiap hari, nak mandi tiap tiap hari pun serik.

Kehinaan UMMI ini akan dilihat oleh semua rakyat Malaysia sehingga akhir zaman. Penipuannya jelas dan semua ini akan menjadi dosa yang tidak dapat ditanggung oleh dia sendiri. Maka jadilah kamu UMMI bukan sahaja hina tetapi perempuan gila.

Bukan itu sahaja perjalanan hidup kita ini insyallah panjang, mereka yang sekarang ini menuntut reformasi mungkin kelak akan menjadi pemimpin . Sampai bila MEGAT JUNID , DAIM,MAHATHIR nak tolong. Mereka dah tinggal sisa sisa kehidupan sahaja.

Kamu akan menerima balasan yang lebih jelek dari ini. KAMU ADALAH MANUSIA HINA DIBUMI MALAYSIA INI.